Cum comand? Cum personalizez?

Magazinul nostru online iti ofera posibilitatea sa alegi din produsele existente in stoc, ce se pot achizitiona cu livrare rapida sau  produse ce se pot personaliza in functie de preferintele tale. 

In cazul in care doresti un produs personalizat, te rugam sa complectezi casuta in care se cere o scurta descriere a combinatiei de culori dorite si alte elemente specifice de personalizare . Acest pas  este obligatoriu inainte de a plasa comanda si nu se poate adauga produsul in cosul de cumparaturi daca nu este bifat.

Completeaza cantitatea dorita si apasa butonul “Comanda” iar produsele vor fi salvate in “Cosul de cumparaturi”

Completeaza datele de contact si livrare, trimite comanda. Vei primi un mail de confirmare, in timp ce noi vom analiza cerintele tale. In functie de acestea, iti vom confirma termenul final de realizare al comenzii.

Manufacturarea unei comenzi poate dura intre 3-14 zile lucratoare, in functie de detalii, cantitatea si data calendaristica. Termenul se poate prelungi in perioadele aglomerate de peste an. Aveti grija sa plasati comanda din timp sau sa specificati termenul limita de executie, in caz ca exista. 

In momentul in care comanda ta va fi gata, se va trimite poza de confirmare, o data acceptul primit, vom ambala cu grija fiecare produs in parte folosind folie cu bule de aer si fulgi de polistiren pentru a ajunge in siguranta la destinatie si vom expedia coletul prin modalitatea de transport aleasa.

Tie iti rame doar sa te bucuri de el.

Daca intampati probleme in plasarea comenzilor, ne puteti contacta rapid pe whatsapp -0744585426 sau facebook- Made4you Boutique.